Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

71W

5. 4. 2011 10:45
LEDA PŘES MOJI OŠKLIVĚ ZOHAVENOU MRTVOLU.

A argument, že je to přijatelný návrh beru jako populismus.

0 0
možnosti
AMF

farsky.blog.idnes.cz

5. 4. 2011 10:50
Re: LEDA PŘES MOJI OŠKLIVĚ ZOHAVENOU MRTVOLU.

I ošklivě zohavené mrtvoly mohou platit daně. ;-D A když ne ony, tak dědici jistě! ;-)R^

0 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

5. 4. 2011 9:49
Nic nového, kamaráde

Za mého mládí, kolovala Prahou lidová analýza o měření blbosti. Jednotkou blbosti byl stanoven jeden "mezinárodní blb", který obsahoval množství blbosti obsažené ve výroku: "Žijeme lépe, žijeme radostněji!" (základní heslo socialismu, pronášené socialistickými politiky). Pro normální lidi byla tato jednotka příliš velká, používali se termín dekablb, miniblb ba i nanobl. Naopak pro politiky byla zase příliš malá, používali se jednotky jako kiloblb nebo i magablb.  Od té toby uplynulo hodně vody ve Vltavě, jen politici se nezměnili. Vejšplechty našich, ale i těch cizích, zejména EU a USA politiků, to jsou stále perly. Stačilo by zdanit pouze naše politiky (v cizině se naší příkladem mohou řídit) a státní rozpočet by měl peněz jak šlupek;-D

0 0
možnosti
AMF

farsky.blog.idnes.cz

5. 4. 2011 9:57
Re: Nic nového, kamaráde

Ale my teď taky Žijeme lépe, žijeme radostněji! ;-D Nebo neee??? ;-)

Tak pak navrhuju obě metody sloučit, jak tu Vaši, tak tu moji. A pak můžou všichni občané dostávat od státu prémie za různé činnosti - třeba za úsměv po ránu, květiny v oknech, přecházení na zelenou atd... ;-)R^

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

5. 4. 2011 9:42
Náš státní rozpočet

Lze zachránit pouze PAdesátiprocentním půlošným škrtem ve všech výdajích bez vyjímek.

Nařiďte všem ministersvůnm, stáítním úřadům a institucím že si prostě musí vystačit jen s polovinou peněz a víc prostě nedostanou. Zbytek použít na zaplacení dluhů.

Jinak to nepůjde.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIV

5. 4. 2011 9:44
Re: Náš státní rozpočet

Fajn ... a kdo ubere těm ministerstvům, ministrům a úřadům tu 1/2 pracovní náplně? Jen upozorňuji, že jejich povinnosti jsou jim uloženy zákonem, tj. jejich neplnění může být sankcionováno soudy.

0 0
možnosti
L-KN

Lobo - krotitel nanotermitů

5. 4. 2011 9:41
Technicky

bys se to dalo řešit snadno. Prostě by se dukáty dávaly nejen za čtení článků, ale taky za kecy na blogu i v diskuzi, a jednou za rok by se počet dukátů nahlásil finančnímu úřadu a ten by si to jen převedl na koruny a poslal složenku.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIV

5. 4. 2011 9:39
Woe, to by nešlo

... zejména Hrebenar by chtěl úlevu, protože je sice blbej, ale taky má průkazku ZTP. Sice má momentálně z ostudy kabát, když si ministr Drábek dal tu práci a veřejně mu "vypral žrádlo", ale to Sirku přec nemůže zastavit v jeho úsilí o "spravedlnost".

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2451x
Jsem obyčejný člověk, který píše o obyčejných věcech obyčejným způsobem. Áááále, pryč s falešnou skromností: jsem skrytý génius a dozrál čas, aby mě svět konečně objevil. A omlouvám se za to oteklé oko, mravenci jsou toto léto obzvláště krvelační.

Seznam rubrik